Embla helårstelt

Helårsteltet med ekstra dybde og slitesterk PVC


Embla helårstelt
Embla 5+, 5
Embla 5+, 4
Embla 5+, 3b
Embla Side 2b W
Vindusklaffer 1 W
Innvendig 2 W
Lufteluke 1 W
Embla 5+ - 6a W

Bestilling av Embla helårstelt

 

* Klicka här för mer information om hopsätting, eller kontakta oss efter beställning.

Samme telt - nytt navn

Vi fornyer oss og endrer navn på Vivaldi helårstelt til Ask og Embla. Ask er modellen med TenCate-duk i veggene og Embla er modellen med PVC-duk i veggene. Det er de samme, gode produktene som før, bare med nye navn.

Om Embla helårstelt

Helårsteltet har en romslig følelse med sine 3,5 meter i dybde. Dette teltet slipper du også å sette opp og ta ned igjen, det står oppe gjennom alle sesonger. Om du vil ha med deg vognen på tur er heller ikke det noe problem. Embla har samme konstruksjon som versjonen Ask, og står stødig under de nordiske forholdene med sin stabile konstruksjon. Forskjellen fra standardmodellen er at i dette teltet har vi brukt en støpt kapellvev i PVC istedet for en vevd duk i veggene. Teltet har en dybde på 3,5 meter og finnes i bredden 5,7 og 6,87 meter.

Embla er fremtidens telt som tilbyr den optimale løsningen for en behagelig og enkel camping gjennom alle årstider. Stativ i 40x40 mm aluminiumsprofiler, vindusklaffer med glidelås og innertak. Teltet har ikke sluse, med andre ord vil du få teltet helt inntil vognen. Dette vil gi vognen din et helhetlig utseende, samtidig som du får full utnyttelse av plassen. Embla har tre dører, og fikk fra 2021 en enda bredere frontdør slik at alle tre dører i teltet er like brede.

Konstruksjonen

Til Embla medfølger det viktige innertaket som forebygger kondens, og en speiallaget bakvegg med serviceluker slik at man kommer til lukene på vognen selv om teltet står helt inntil. Bakveggen gir deg også mulighet for å velge et større telt enn campingvognens karosseri. Kraftige puter mot bakvegg og en justerbar slusekopling mellom telt og vogn gjør at Embla kan brukes på stort sett alle campingvogner og villavogner. Det følger også med et bakstykke som kan tres i dersom campingvogn skal tas med, slik at teltet forblir helt tett og kan stå frittstående.

Anbefalinger

Embla er et helårstelt som er bygd for å stå oppe hele året og tåle mye variert vær. Det betyr derimot ikke at alt man har i teltet tåler samme behandling. Gjennom en norsk vinter kan temperaturen svinge en god del, så kondens vil være en faktor vi må ta hensyn til. Vi anbefaler derfor at man ved sesongslutt dekker til møbler, og at man legger puter og gardiner i campingvognen. Alle lufteluker bør i tillegg stå åpne året rundt for i sikre best mulig gjennomlufting. 

NB: Kunden har selv ansvar for å kjøpe riktig størrelse på helårsteltet. Ved kjøp av helårstelt som er større enn vogn, kan det i noen tilfeller være utfordrende å få slusekoblingen helt tett. Spør oss om råd før du bestemmer deg for størrelse.

Montering

Vi formidler montering utført av dyktige montører, snakk med oss så ordner vi montør for deg. For best mulig resultat etter montering bør høyden fra platting opp til vogntaket være mellom 240 og 245 cm.

Størrelse på platting bør måle minimum 5 cm bredere og 8 cm dypere enn selve teltet, og både vogn og platting børe være i vater for å få riktig press på putene mellom telt og campingvogn. For at tak-kappe skal kunne festes på vogn-taket må taket på campingvognen være rengjort 20 cm fra skinne og inn på taket, langs hele takbredden.

I de tilfeller der det skal legges gulv anbefaler vi å legge noe som er fuktbestandig, f.eks. høytrykkslaminat eller klikkvinyl.

Vi anbefaler ikke montering under 10 plussgrader.

Utstyr

Standard utstyr: Bakvegg, gardiner, termotak, slusekobling, markkappe og hjulhuskappe.

Ekstrautstyr: Takrenner, skyvedør til front eller sider, ekstra takutbygg, gulvteppe, vindusbrett, vintersikring for ekstreme snømengder.

 

Modell: Grunnmål: Bakvegg åpning: Inkludert: Pris:
Embla 5+ 570 x 350 cm Ca. 320 cm Termotak, bakvegg, gardiner, markkappe

Kr. 81 900,-  

 

Embla 6+ 687 x 350 cm Ca. 420 cm Termotak, bakvegg, gardiner, markkappe

Kr. 89 900,-  

Skyvedører

Skyvedører

Forenkle hverdagen med en praktisk skyvedør til ditt helårstelt.
Takrenner

Takrenner

Få et mer helhetlig utseende, samtidig som vannet fra taket blir fraktet bort fra fronten.
Gulvteppe for helårstelt

Gulvteppe for helårstelt

For alle våre Ask og Embla helårstelt og paviljong, samt tidligere Vivaldi-serier, StandBy-serier
Vindusbrett

Vindusbrett

Det lille ekstra gjør store forskjeller. Vindusbrettet monteres enkelt i våre helårstelt.
Isolasjon

Isolasjon

Matter som isolerer mot kulde og varme, samt reduserer kondens, for ditt helårstelt.

Få nyheter og tilbud fra Eurotents

Vi sender ut 6-8 nyhetsbrev og tilbud i året. Bare gode tilbud, events og råd til deg som liker campinglivet.

Personvern