Vivaldi PVC

Premium bestselger med litt ekstra dybde!


Vivaldi PVC
Vivaldi PVC 3 Tilpasset 1140
Vivaldi PVC 5 1140
Vivaldi PVC 1 1140jpg
Vivaldi PVC 2 Tilpasset 1140
Vivaldi PVC 4 Tilpasset 1140

Bestilling av Vivaldi PVC

 

* Klikk her for mer informasjon om montering eller kontakt oss etter bestillning.

Bestselgeren Vivaldi med litt ekstra dybde

Helårsteltet har en romslig følelse med sine 3,5 meter i dybde, og har fra og med 2021 fått en bredere frontdør. Et nytt uttrykk er også på plass med nytt design og ny fargekombinasjon.

Det er slutt på å sette opp og ta ned forteltet. Om du vil ha med deg vognen på tur er heller ikke det noe problem. Vår nye Vivaldi har samme konstruksjon som 3-meters versjonen, og står like sikkert i all slags vær med den samme stabile konstruksjonen. Forskjellen fra standardmodellen er at i dette teltet har vi brukt en støpt kapellvev i PVC istedet for en vevd duk i veggene. Teltet har en dybde på 3,5 meter og finnes i bredden 5,7 og 6,87 meter.

Vivaldi er fremtidens telt som tilbyr den optimale løsningen for en behagelig og enkel camping gjennom alle årstider. Stativ i 40x40 mm aluminiumsprofiler, vindusklaffer med glidelås og innertak. Teltet har ikke sluse, med andre ord vil du få teltet helt inntil vognen. Dette vil gi vognen din et helhetlig utseende, samtidig som du får full utnyttelse av plassen.

Konstruksjonen

Til Vivaldi medfølger det viktige innertaket og en speiallaget bakvegg med serviceluker, slik at man kommer til lukene på vognen selv om teltet står helt inntil. Bakveggen gir deg også mulighet for å velge et større telt enn campingvognens karosseri. Kraftige puter mot bakvegg og en justerbar slusekopling mellom telt og vogn gjør at Vivaldi kan brukes på alle campingvogner og villavogner. Det følger også med et bakstykke som kan tres i dersom campingvogn skal tas med, slik at teltet forblir helt tett og kan stå frittstående.

Anbefalinger

Vivaldi er et helårstelt som er bygd for å stå oppe hele året og tåle mye variert vær, det betyr derimot ikke at alt man har i teltet tåler samme behandling. Gjennom en norsk vinter kan temperaturen svinge en god del, så kondens vil være en faktor vi må ta hensyn til. Vi anbefaler derfor at man ved sesongslutt dekker til møbler, og at man legger puter og gardiner i campingvognen. Alle lufteluker bør i tillegg stå åpne året rundt for i sikre best mulig gjennomlufting. 

I de tilfeller der det skal legges gulv anbefaler vi å legge noe som er fuktbestandig, f.eks. høytrykkslaminat eller klikkvinyl.

Montering

Vi formidler montering utført av dyktige montører, snakk med oss så ordner vi montør for deg. For best mulig resultat etter montering bør høyden fra platting opp til vogntaket være mellom 240 og 245 cm.

Størrelse på platting bør måle minimum 5 cm bredere og 8 cm dypere enn selve teltet, og både vogn og platting børe være i vater for å få riktig press på putene mellom telt og campingvogn. For at tak-kappe skal kunne festes på vogn-taket må taket på campingvognen være rengjort 20 cm fra skinne og inn på taket, langs hele takbredden.

Vi anbefaler ikke montering under 10 plussgrader.

Utstyr

Medfølgende tilbehør: Bakvegg, gardiner, termotak, markkappe og hjulhuskappe.

Ekstrautstyr: Takrenner, skyvedør til front eller sider, ekstra takutbygg, vindusbrett, vintersikring for ekstreme snømengder.

 

Modell: Grunnmål: Bakvegg åpning: Inkludert: Pris:
Vivaldi PVC 570 570 x 350 cm Ca. 320 cm Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe Kr. 81 900,-
Vivaldi PVC 687 687 x 350 cm Ca. 420 cm Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe Kr. 89 900,-
Skyvedører

Skyvedører

Forenkle hverdagen med en praktisk skyvedør til ditt Vivaldi helårstelt.

Takrenner

Takrenner

En takrenne gir et mer helhetlig utseende i tillegg til at vannet fra taket blir fraktet bort fra teltfronten.

Gulvteppe for helårstelt

Gulvteppe for helårstelt

For alle våre helårstelt i Vivaldi-serien, Vivaldi Paviljong og StandBy-serien, i fargene Grigio Steel og Corn Black.

Vindusbrett Vivaldi

Vindusbrett Vivaldi

Det lille ekstra gjør store forskjeller. Vindusbrettet monteres enkelt i helårsteltet Vivaldi.

Få nyheter og tilbud fra Eurotents

Vi sender ut 6-8 nyhetsbrev og tilbud i året. Bare gode tilbud, events og råd til deg som liker campinglivet.

Personvern