Takutbygg for Vivaldi helårstelt

Et overbygg som lar deg sitte tørr ute, selv når det regner.


Takutbygg Vivaldi
7e0519ea7afb5f13cf02d44b6ca7979e
9a3e68f6e6af6c098f37d2f40d031e2c
Ekstra tak med levegg FullSizejpg

Det ekstra taket leveres både med og uten levegg, og gir ekstra plass utendørs skyddet i tørre omgivelser. Det å måtte ta fram grillen i sprutende regnvær er ikke særlig fristende. Eller å kunne nyte den friske luften utendørs selv om det plasker ned ovenfra. Eller bare et sted å sette fra seg skoene sine og kunne dra inn hagemøblene når himmelen åpner seg. Dette taket gjør det fullt mulig å ha en liten ekstra plass utendørs der man kan oppholde seg tross nedbør. Overlapping på ekstisterende tak sørger for at skjøten mellom eksisterende og nytt tak blir helt tett.

Vi leverer levegg til dette taket slik noen av bildene viser, dette kjøpes separat, mer informasjon om Vivaldi levegg her.

Takutbygget kan lett ettermonteres på alle Vivaldi helårstelt. Monteres inn mot vognveggen på samme måte som teltet, men kan også stå uten støtte fra vogn dersom vognen måler mindre enn telt og takutbygg til sammen. Skrus fast i platteng. Ved selvmontering anbefaler vi å bruke en kraftig dobbeltsidig tape for å lime overlappen til telttaket, dette følger ikke med. Vi anbefaler å bruke denne typen. Dersom man ønsker en kraftig pute for å presse bakveggen mot vognveggen, så kan man kjøpe til en slik, ta kontakt for mer informasjon. Hvis man skal montere Vivaldi levegger så kan ikke dette kombineres med bakputen.

Vi formidler montering utført av dyktige montører dersom du ønsker det ferdig montert. Klikk her for mer informasjon.

Bestilling av Takutbygg Vivaldi

 

* Klikk her for mer informasjon om montering eller kontakt oss etter bestillning.


Få nyheter og tilbud fra Eurotents

Vi sender ut 6-8 nyhetsbrev og tilbud i året. Bare gode tilbud, events og råd til deg som liker campinglivet.

Personvern