Kategorier

  hei@eurotents.no   +47 67 06 70 40
  Support

Om Eurotents AS

Hvem er vi?

Med over 40 år i bransjen har vi i Eurotents som formål å utvikle og produsere helårstelt og fortelt for det nordiske markedet. Eurotents er et registrert varemerke som eies av norske Eurotents Skandinavia AS. Våre produkter er veldig populære i de nordiske landene, så her har vi helt klart truffet med vår filosofi.

Filosofi

Vi har gjennom mange år, i et tett samarbeid med våre kunder, utviklet vårt konsept rundt hva vi synes helårscamping skal handle om. Vi mener at god kvalitet er noe alle skal kunne velge, og det til en fornuftig pris. Vi designer, utvikler og tester teltene våre i Norden, mens produksjonen hovedsaklig foregår i Tyskland, slik at det mellom oss og fabrikk ikke er noen fordyrende mellomledd. Det lar oss i større grad kunne tilby deg en konkurransedyktig pris, samtidig som vi bevarer vår innovasjon og produktutvikling så tett som mulig til sluttbrukeren.

Kvalitet

Vi velger kvalitetsmaterialer fra øverste hylle, blant de største leverandørene i Europa. En av de mest kritiske materialene i et telt er duken, så i våre modeller vil du derfor finne en kvalitetsstemplet vev produsert av den internasjonale markedslederen TenCate, utviklet for å tåle mer krevende påkjenning og er dermed mer tilpasset de nordiske værforholdene. Vi er faktisk så sikre på produktene våre, at vi har innført 5 års garanti på hele vår produktserie.

Nordiske navn

Hele vår produktserie endrer i 2022 navn som skal representere vår nordiske tilhørighet. Helårsteltene våre vil ikke lenger gå under navnet Vivaldi, men vil nå hete Ask og Embla, avhengig av modell. Betegnelsen vil også forenkles, der teltene vil kalles 4, 5 og 6 for vanlig dybde på 3 meter, og 5+, 6+ og 7+ for de med ekstra dybde på 3,5 meter.

Våre fortelt endrer navn fra Prestige til Midgard, Universal-teltene våre vil nå hete Frigg, og vårt vintertelt Trysil vil fra nå av gå under navnet Fonn. Det vil være de samme gode produktene, kun med nye navn.

Vi relanserer også vårt konsept, som skal gi deg som kunde mer trygghet og flere fordeler. Den største forskjellen for deg som kunde er at vi nå gir 5 års garanti på vår produktserie, samtidig som vi gir prisgaranti på alle våre telt.