Kategorier

  hei@eurotents.no   +47 67 06 70 40
  Support

Support for våre kunder

Et kjøp handler ikke bare om å betale for et produkt, og ferdig med det. Det handler om en investering og et framtidig samarbeid mellom deg som kunde og oss som leverandør. Vi er her dersom du skulle ha behov for oss, selv etter at handelen er gjort. Enten du trenger stativtegninger eller monteringsanvisninger, som du finner et utvalg av her på nettsidene våre, eller du trenger hjelp til selve monteringen eller lurer på noe om produktet du har kjøpt, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg.

Vedlikehold bilde

Slik behandler du teltet ditt riktig
Les mer
Veiledninger bilde

Oversikt over stativtegninger og monteringsanvisninger
Les mer
Montering bilde

For våre helårstelt, Ask, Embla og StandBy, anbefaler vi å få teltet montert av en teltmontør. Snakk med oss, vi formidler montering utført av dyktige montører.
Les mer
Reparasjon bilde

Vi utfører vedlikehold og reparasjon av telt, der vår dyktige salmaker står til tjeneste. Vi gjør alt fra å bytte vinduer og glidelåser til å lage bakvegg for ekstra takutbygg.
Les mer
Finansiering bilde

Vi kan tilby finansiering i opptil 5 år, med 0,- i egenkapital.
Les mer
Garanti bilde

Les om garantien og meld din skade her. Garantien er personlig og gjelder ikke ved videresalg.
Les mer
Butikken bilde

Vi har mange av produktene våre utstilt i våre lokaler i Hakadal (nord i Nittedal). Besøk oss gjerne for å oppleve produktene på nært hold samt å slå av en hyggelig prat. Vi hjelper deg gjerne med veiledning for å finne produktet som passer best for deg. Vi sees!
Les mer
Kontakt oss bilde

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.
Tel: +47 67 06 70 40
Mandag-Fredag:09:00 - 16:00
hei@eurotents.no
Les mer