Kategorier

  hei@eurotents.no   +47 67 06 70 40
  Support

Eurotents Garanti

Garanti

Garantien er personlig og gjelder ikke ved videresalg.

Våre produkter har fra og med 2022 hele 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil eller mangler. Produkter kjøpt før 2022 følger kjøpsloven med 2 års garanti. Dette vil spesielt gjelde for sømmer, glidelåser og borrelåser, der faktorer som vær-relatert slitasje, vedlikehold og bruksslitasje spiller inn.

For demotelt og brukte telt gjelder 6 måneders garanti mot fabrikasjonsfeil eller mangler.

Garanti gjelder ikke ved mangel på vedlikehold, eller skader som følge av feil montering, eller ved skader fra snø, dårlig vær, nedbør eller vind. Slitasje som følge av manglende vedlikehold dekkes ikke av garantien, som f.eks. lekkasje, sømmer som ryker eller ødelagte glidelåser. Garantien gjelder heller ikke ved skade som følge av feil bruk av kjemikalier, som f.eks. såper og andre vaskemidler som ikke er godkjent av Eurotents.

Reklamasjonsrett

Vi gjør oppmerksom på at reklamasjonsretten gjelder produksjonsfeil på varen og ikke feil forårsaket av normal slitasje eller elding av produktet. Reklamasjonsretten forutsetter korrekt montering, korrekt bruk, og at korrekt vedlikehold er gjennomført. En reklamasjon skal gjøres så snart som mulig etter at feil oppdages. Du kan reklamere på en vare i inntil to år etter at du som kunde kjøpte varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen fem år. En godkjent reklamasjon vil dekke materiale og arbeid.

Ved reklamasjon gjøres det en vurdering av produktet, i noen tilfeller må vi sende reklamasjonen videre for en vurdering hos produsent. Dine meninger som kunde vurderes høyt, derfor ber vi deg om å kontakte oss når du får problemer med et produkt du har handlet hos oss. Når vi har mottatt din reklamasjon jobber vi for å få behandlet denne så fort som mulig.

Har du vært uheldig og kjøpt en vare fra oss som det er noe feil med eller ønsker å reklamere på? 

Trykk på linken:

REGISTRERING AV REKLAMASJON


Reklamasjon bilde

Har du vært uheldig og kjøpt en vare fra oss som det er noe feil med eller ønsker å reklamere på? Da kan skjemaet her enkelt fylles ut.
Les mer
Betingelser bilde

Generelle Salgsbetingelser
Les mer
Reparasjon bilde

Vi utfører vedlikehold og reparasjon av telt, der vår dyktige salmaker står til tjeneste. Vi gjør alt fra å bytte vinduer og glidelåser til å lage bakvegg for ekstra takutbygg.
Les mer